Annelies De Meyer – Praktijkhuis Open Ruimte

Beulk 19, 2275 Wechelderzande

Annelies De Meyer

Annelies De Meyer

Annelies De Meyer

Open RuimteIk ben Annelies De Meyer, pijncoach en bewustzijn-strateeg. Ikzelf heb 10 jaar ziek rond gelopen met chronische pijnklachten. Door anders en bewuster in het leven te staan, en mind en body samen te laten werken, heb ik ontdekt dat fysieke pijnen en ziektes dikwijls afkomstig zijn van hoe je denkt over jezelf en hoe je in het leven staat.

Ik was vrij negatief en had een lage eigenwaarde. Hierdoor ging ik MS en obesitas ontwikkelen. Mijn lichaam kwam in opstand tegen mezelf. Mijn eigen immuunsysteem ging letterlijk mijn eigen zenuwbanen aanvallen. Waarvan kreeg ik het op mijn zenuwen?

Tegelijkertijd ging ik mezelf ook beschermen met vetlaagjes tegen de harde boze buitenwereld. Al die mensen om me heen die mij niet begrepen, het slecht met me voorhadden enz…

Ondertussen maak ik andere keuzes in het leven. Ik kies voor positiviteit, om het goede te zien in alles en iedereen en om verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf. Want daar begint alles, bij jezelf!

Na een zoektocht doorheen verschillende cursussen, opleidingen en workshops heb ik eindelijk gevonden wat mijn pad is. Mensen helpen om de liefde voor zichzelf en hun leven terug te vinden zodat ze zonder pijn optimaal kunnen genieten!

Blijf op de hoogte

Fout: Contact formulier niet gevonden.