Coachings – Praktijkhuis Open Ruimte

Beulk 19, 2275 Wechelderzande

Coachings

Coachings

Ontdek onze coachings

Life-en bewustzijnscoaching

Als ik ga terugkijken naar mijn eigen jeugd ben ik al van jongs af de mentor/coach onder de vrienden.

Het verbaast mensen dikwijls dat ze ongedwongen en spontaan hun verhaal tegen mij doen en dingen vertellen die ze normaal niet delen. Mijn interesse in mensen is dan ook groot. Ik hou er van om te weten te komen wat hen motiveert, interesseert, inspireert maar ook wat hen neerhaalt, belemmert, remt,…

Alles wat zich manifesteert mag er zijn. Ook dingen die ‘abnormaal’ zijn of die niet fijn lopen mogen er zijn. Het feit dat alles er mag zijn en de erkenning ervan, zonder oordeel, zorgt al voor opluchting en heling. Ik luister naar jouw woorden, observeer lichaamstaal, gezichtsexpressies en spiegel ze.

Maak een afspraak

Chakratransformatie en regressietherapie

Uitgangspunt in de werkwijze bij Open Ruimte is dat elk ‘negatief’ patroon ergens moet zijn ontstaan. Door bewust te kijken wat onderbewust verborgen ligt, als de oorzaak van dit patroon of de klacht, kan dit aan de oppervlakte komen en omgezet worden in een positieve kracht.

Hiervoor maak ik gebruik van energiewerk in de vorm van transformatie en regressie afgestemd op de nieuwe aquariustijdperk-energie, heel eenvoudig en heel nuchter.

En altijd op een open manier met respect en aandacht voor jou. Door de transformatie wordt je energiesysteem verbreed en opgeschoond.

Maak een afspraak

Loopbaancoaching

In een traject loopbaanbegeleiding krijg je een persoonlijke coach die jou individueel begeleidt. Heb je een verlangen om jouw potentieel te ontdekken dat tot je beschikking staat?

Onze ervaren en gedreven loopbaancoaches hebben elk een grondige opleiding gekregen en hebben elk hun eigen specialisaties. Ze zijn vertegenwoordigd in heel de Kempen. Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen.

De enige echte voorwaarde is dat je minimum 7 jaar werkervaring hebt als werknemer of als zelfstandige.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Fout: Contact formulier niet gevonden.