Kersten Govers – Praktijkhuis Open Ruimte

Beulk 19, 2275 Wechelderzande

Kersten Govers

Kersten Govers

Kersten Govers

kersten-goversIk wil mijn bijzonder verhaal met jou delen. Meer dan 15 jaar sukkelde ik met chronische pijnklachten, de stapels diagnoses + onderzoeken zijn bijna niet bij te houden – discushernia L5 S1, chondropatie van de knieen, hielspoor, spierspasmen tenen, carpal tunnel syndroom, cubital tunnel syndroom, aangezichtspijn, ischias, geslachtspijn en als laatste oorsuizen,…

Het oorsuizen was voor mij de druppel van mijn lijdensweg. Toen kwam ik in contact met Annelies De Meyer, die mij bewust maakte van het onderbewuste via opstellingen, chakratransformatie en regressietherapie. Door het bewustmaken van het onderbewuste en het bloot leggen van emoties waren mijn zenuwpijnen al met 70 procent verminderd. Nadien volgde ik als massagetherapeut het traject en de opleiding Triggerpoint Reset Methode in Nederland.

Een revolutionaire methode, ontwikkeld door neuromusculair therapeut en pijnspecialist Tim van Orsouw – https://triggerpoint-therapie.nl/timvanorsouw/, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat en ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt via Mind body werk.

Triggerpoints en pijn ontstaan namelijk niet zomaar en niet zonder reden. Waardoor het puur behandelen van spieren zelden slechts de oplossing is! Ik ben hen beiden zo dankbaar, wat ik voor onmogelijk hield gebeurde alsnog “verlost van alle bovenvermelde pijnen“. Ik beschouw het nu als mijn missie om samen met Annelies andere mensen te helpen met pijn en chronische pijnen.

De behandeltechnieken uit de Triggerpoint Reset Methode zijn zonder pijnlijke massage, eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met de zachte “reset”technieken  in de spieren en het gevolgde mind-body proces van 8 weken losten mijn spanningsklachten op als sneeuw voor de zon. Dit traject is geen zogenaamde “quick fix” maar een permanente oplossing voor vele chronische klachten, zoals rug, nek, schouders, voeten, knieen, oorsuizen, migraine, aangezichtspijn,…

Het is mijn missie om mijn verhaal zoveel mogelijk te delen en als triggerpoint reset massagetherapeut lotgenoten mee te begeleiden naar een pijnvrij leven. Klanten met (chronische) pijn kunnen bij ons kiezen ofwel uit de ART-mentorclass ofwel voor een ART- individueel traject . Wil jij ook ervaren hoe het is om met zoveel vrijheid door het leven te gaan, maak dan een afspraak voor een 1ste consult.

Blijf op de hoogte

Fout: Contact formulier niet gevonden.